Alt hvad du bør vide om brug af StripHair ™ Gentle Groomer

Oprettet d.

Alt hvad du bør vide om brug af StripHair ™ Gentle Groomer
Alt hvad du bør vide om brug af StripHair ™ Gentle Groomer

☆ SIMPEL ☆
StripHair ™ Gentle Groomer er et geni i et enkle design. Der er ingen knive, børster eller tænder. Absolut intet der skade huden eller pelsen på ​​hesten. Det gør det hele … simpelthen!

☆ PRAKTISK ☆
StripHair ™ Gentle Groomer er en kombination af to strigler. Hver arbejder på samme måde, men hver har tydeligvis forskellige talenter. De er flotte i designet og de forbliver rene, så de er nemme at rengøre. Den store strigle kan tackle alle generelle strigle opgaver med lethed. Den lille kan også, men den er endnu mere fleksibelt og blid hvilket gør den ideel til benene og hovede. Den er også en god størrelse for et barns hånd.

☆ EFFEKTIV ☆

StripHair ™ Gentle Groomer vil effektivt fjerne løse hår, snavs, skæl, støv, tørret mudder, sved og vand efter hesten har været i bad! Det er simpelthen ikke længere nødvendigt at bruge de barske metoder som de traditionelle stiv børster og skrabere. Striphair vil gøre det hele uden nogensinde at forårsage skade eller ubehag på hestens hår eller hud. Den store børste vil nemt gøre hurtige grooming arbejde på alle de store områder af kroppen. Den lille strigle er specielt skånsom og effektiv til hoved, ben, sener, knæ og haser.

☆ ALSIDIG ☆

Den StripHair ™ Gentle Groomer kan udføre alle de funktioner, traditionelle strigler kan helt komfortabelt. Brug den blide side i stedet for grubberen til at fjerne tørrede mudder, sved og sadel mærker. Desuden kan den anden side anvendes til at skumme shampoo. Brug striglens kant til nemt at fjerne snavs, skæl og løse hår, samt fjerne vandet efter hestens bad. Striphair vil endda fjerne det fine støv, som andre strigler kan efterlade.

☆ BLIDT ☆

Striphair kan gøre arbejdet for grooming blidt og nemt. Den vil blidt glide over hele kroppen til at feje væk løse hår, snavs, skæl og støv, selv på manen, ryg, skuldre og hofter. Det er også blid fjerne tørret mudder og sved. Den lille strigle er specielt skånsom og effektiv til hoved, ben, sener, knæ og haser. Hesteejeren elsker den lethed det er at bruge StripHair ™ Gentle Groomer  - hesten elsker oplevelsen endnu mere. DET FØLES GODT!

FORSKØNNENDE

En skinnende, glat pels er let opnås ved hjælp af StripHair ™ Gentle Groomer ... selv efter første gangs brug! Grunden er enkel; Traditionelle gnubbere anvendes i en cirkulær bevægelse for at løsne snavs, hår og urenheder. Dette kan forårsage mikro-hudafskrabninger på huden, skader hårsækkene og krølle hestens hår. Striphair vil aldrig gøre skade. Striphair efterlader huden uforstyrret og derved reducere skæl, beroligere hårsækkene og udjævner hår akslen, så håret ligger fladt. Ud over dette, vil hudens naturlige olier trækkes op i pelsen og fordeles. Med hver kærlig strøg af Striphair vil din hest udvikle en naturlig og sund glans.

TERAPEUTISKE

Hestesport er krævende, og derfor er der mange trænere, ryttere og heste-fysioterapeuter som bruger og anbefale StripHair ™ Gentle Groomer. Når du soignere din hest med Striphair giver du hesten en terapeutisk massage til de hårdt arbejdende muskler, hvilket øger blodcirkulationen og giver en hurtig bedring. Vi ved alle at heste er gladere og yde deres bedste, når de er veltilpas. Din hest vil takke dig for det!

FLEKSIBEL

Den fleksible store Striphair strigle ligger godt i hånden, passer til hele kroppen og vil endda blidt glide over manen, ryg, skuldre og hofter. Den lille strigle er mindre og mere fleksibel og fungerer bedst for hoved, ben, sener, knæ og haser. Den kan endda forsigtigt fjerne snavset på hestene øre. Fordi at der ingen børster eller tænder på StripHair ™ Gentle Groomer kan du trygt bruge den i nærheden af ​​hestens øjne uden at risikere skader.

GREB

Den måde som Striphair er lavet på kalder vi "gription" og "fast-edge" funktion gør det muligt for StripHair ™ Gentle Groomer at gøre arbejdet med at fjerne løst hår, snavs og skæl uden at skrabe og irritere hestens hud med børster eller tænder. Den StripHair ™ Gentle Groomer er et patentanmeldt design og materiale af høj kvalitet, ikke-porøs gummi, der er rent, holdbarhed, fleksibilitet og med god styrke.

RENLIGHED

En af de mest unikke aspekter ved StripHair ™ Gentle Groomer , og som adskiller den fra andre grooming værktøjer er, at den forbliver fri for hår og snavs og at der aldrig vil være bakterier eller svamp i den! Striphair anvendes med en let bevægelse i stedet for en kraftfuld børstningbevægelse, der fylder luften og overdynger dig med hår og støv. Andre strigler og børster fastholder hår og snavs og faktisk vil nogle også lade snavs ligge tilbage på hestens pels. Striphair er nem at holde ren. Bank Striphair af mod fx. hånden eller gulvet og den er ren. Hvis du er perfektionistisk kan du også bruge vand og sæbe. Hvis du er bekymret for smitte fra en hest til en anden, skal du blot tørre Striphair af med et desinfektionsmiddel.

HOLDBARHED

Striphair er konstrueret til at modstå hård brug. Den er ganske hårdfør og vil give dig mange års god service.


Kommentar(er) 2

 • Natasja
  Natasja

  Sælger I den nye model?

  Svar

 • vibeke
  vibeke

  Den/de lyder god/e, gad vide hvorfor jeg ikke har en? Er da helt perfekt til plage... Hvad mon prisen er?

  Svar

Skriv din kommentar