• Fragtfri grænser fra 599,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kundeservice 60915833
  • Din hest - vores passion!

Om os

I Nørresundby ved Aalborg, tæt på motorvejsnettet og med gode parkeringsmuligheder finder du Støvlsig Hestefoder, som er et mekka for dig som er interreseret i et se markeds fedeste brands og nyeste tendenser inden for hestefoder og -tilskud. 

Støvlsig Hestefoder er startet i 2015 med en palle hestefoder fra Horselux, hjemme fra vores private gård i Gandrup og siden er vi vokset ret hurtigt. Vi havde simpelhen alt for hurtigt for lidt plads i Gandrup, så i 2020 - midt under coronakrisen - flyttede vi til vores nuværende domicil på 300 kvm i Nørresundby. 

Vi har derfor mange års erfaring i rådgivning i fodring og tilbehør, og vi ønsker at tilbyde individuel rådgivning til lige præcis din hest, så I får bedst muligt resultat. Vi har desuden også foder til hund og kat, plus tilbehør som tilskud og plejeprodukter til dem. 

Vores udvalg af varer er nøje sammensat, så du frit kan vælge imellem markeds fedeste brands. Uansat dine ønsker om mærke, pris, mængder mv. vil du altid blive mødt af en imødekommende sælger, som står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning så du får det bedst mulige produkt med hjem.  Støvlsig Hestefoders sortiment markedsføres og sælges gennem 2 kanaler – både vores fysiske butik i Nørresundby og vores webshop.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 60915833 i butikkens åbningstid eller sende os en mail på: info@stovlsighestefoder.dk hvis du har spørgsmål til vores produkter, vores services eller har brug for råd.